kapat

09.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Boğaz kesen' yakalandı
Sekreter Aslı'yı çalıştığı işyerinde boğazını kesip, karnını deşerek öldüren cani katilin aşkına karşılık bulamayan 17 yaşındaki sabıkalı hırsız M.M. olduğu ortaya çıktı

Geçen hafta Adana'yı dehşetten titreten sekreter Aslı Şimşek cinayeti nihayet aydınlandı. Aslı'yı bıçakla doğrayan cani katilin 17 yaşındaki sabıkalı hırsız M.M. olduğu anlaşıldı. Polisin robot resimle aradığı katil önceki gün düzenlenen bir operasyon sonucu yakalandı. 22 yaşındaki genç kızı boğazını kesip karnını deşerek korkunç şekilde öldüren küçük katile dün cinayeti işlediği alüminyum doğrama dükkânında tatbikat yaptırıldı.

ÖLDÜREN AŞK
Aslı'yı âşık olduğu için öldürdüğünü söyleyen MM, olayı şöyle anlattı:

"Onunla bir arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştım. Görür görmez âşık oldum. O da bana yakınlık gösteriyordu. Arkadaşlarıma onunla evleneceğimizi anlattım. Bir gün bana Aslı'nın Baraj Çamlığı'nda başka erkeklerle gezdiğini söylediler. Kan beynime sıçramıştı. İşyerine gittim. Özel bir şeyler konuşacağımı söyledim. Malzemelerin olduğu yere geldi. Kendisine başka erkeklerle gezip gezmediğini sordum. 'Sana ne. Bu seni ilgilendirmez. Senin daha yaşın küçük. Git kendine uygun birisini bul' dedi. Kendimi kaybetmişim. Saçından tutup, yanımda taşıdığım bıçakla boğazını kestim. Bağırmaya başlayınca bıçağı karnına sapladım. Sonra da oradan kaçtım."

M.M. suç aleti bıçağı daha sonra Seyhan Baraj Gölü'ne attığını söyledi.

Katilin tarifi uyuyor
Gündüz vakti işlenen cinayeti görgü tanıklarının ifadelerine dayanılarak çizilen robot resim aydınlattı. Aslı'nın çığlıklarının duyulmasıyla birlikte çevre işyerlerinde çalışanlar, cinayetin işlendiği alüminyum doğrama dükkânından bir gencin koşarak çıktığını görmüşlerdi. Tanıklarca "1.70 boyunda, esmer, 18-20 yaşlarında" diye tarif edilen katil tanımlara tamamen uyuyordu. Zaten yakalanması da robot resmi görüp tanıyanların ihbarlarıyla mümkün oldu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır