kapat

09.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Polis müdürüne meydan dayağı
Polis müdürünü benzin istasyonunda, ailesinin gözleri önünde döven saldırganlar yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Şube Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Erdal Özçelik'i döven, bira şişesi ile başına vuran "Şehir magandaları" yakalandı. Biri taksi şoförü, diğerleri benzinci ve işsiz olan Savaş Aktaş, Mustafa Bayar ve Türkay Kırkız, gözaltına alındı. 3 sanık ilk ifadelerinde "Sarhoştuk, tartışma çıkınca bize müdahale eden kişiyi dövdük. Sonra polis olduğunu öğrendik korkup kaçtık" dediler.

Erdal Özçelik önceki gece, Konya Yolu üzerinde bulunan Mavi Otogaz LPG İstasyonu'na aracına gaz almak için uğramış ve bu sırada içinde 3 kişinin bulunduğu 06 T 7658 plakalı taksi, Özçelik'in aracının hemen arkasına yanaşınca kavga çıkmıştı.

FAZLA SAKLANAMADILAR
Alkollü kişilerden biri, elindeki bira şişesiyle, Özçelik'in yüzüne vurdu. Sonra da üçü birden polis müdürünü tekme tokat dövdü. LPG istasyonunda bulunanların müdahalesiyle kavga önlendi.

Eli yüzü kanlar içinde kalan Polis Müdürü Özçelik ile fenalık geçiren ailesi Gazi Hastanesi'nde tedavi edildi. Taksi ile kaçan üç kişi Gölbaşı Fen Lisesi Kavşağı'nda araçtan inerek yaya olarak izlerini kaybettirdiler. Ticari taksi de boş olarak bulundu. Sonuçta, kimlikleri belirlenen üç kişi dün yakalandı ve gözaltına alındı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır