kapat

09.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hande'ye Jaguar vermişti!
Kendisi gibi playboy olan Murat Cevahir'in ayağından vurduğu Ali Özerler, sevgilisi Hande Ataizi'ne verdiği Jaguar'ı ayrıldıktan sonra geri istemiş, ancak alamamıştı

Ünlü işadamı İbrahim Cevahir'in yeğeni olan Murat Cevahir'in, çok yakın arkadaşı olan Pak Holding'in veliahtı Ali Özerler'i, eski sevgilisi Sedef Sertkaya ile Bodrum'da bir partide birlikte olduğu için vurduğu iddia edildi. Özerler'i, Havana'da eğlendikten sonra geldikleri Yeniköy Yalıboyu Caddesi'nde bulunan 163 numaralı yalıda dizinden kurşunlayarak vuran Cevahir hâlâ kayıp. Ali Özerler, ilk ifadesinde, 'Murat benden sürekli para istiyordu. Veriyordum. Bu defa vermeyince beni vurdu' demişti. Polis, önceki gün sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen olaydan sonra geniş çaplı bir araştırma başlattı.

SABIKALI PLAYBOY
İstanbul sosyetesinin flaş isimlerinden biri olan Murat Cevahir, bir süre önce de bir otopark görevlisini dövmek ve havaya tabancayla ateş atmak suçlarından da gözaltına alınmış ve serbest bırakılmıştı. Bu arada, gruptaki kız arkadaşları tarafından getirildiği Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ali Özerler'in sağlık durumunun iyi olduğu, sağ diz kapağına giren kurşunun başarılı bir ameliyatla çıkarıldığı öğrenildi.

İkisi de çok hızlı çapkın
Murat Cevahir, magazin gündeminin gözde isimlerinden Deniz Akkaya ile büyük aşk yaşamıştı. Aşk fihristinde manken Özlem Basmacı da var.

Ali Özerler de hızlı bir çapkın. Hande Ataizi'nin yanı sıra seksi tiyatro oyuncusu Şebnem Özinal ile de birlikte olmuştu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır