|
|
Terim'e 2 teklif
Yurtdışına göz kırpan Fatih Terim'e şimdi de İspanya Ligi üçüncüsü Deportivo Coruna ile 2. Lig'den Osasuna kancayı taktı. Terim kararını sezon sonu veriyor
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in neden İspanyolca öğrendiği ortaya çıktı. İtalya'nın Perugia ve Torino takımlarından teklif alan Terim'e İspanya'nın Deportivo La Coruna ve Osasuna takımları da öneride bulunduğu için, İspanyolca dersi aldığı öğrenildi.
Sezon sonu G.Saray ile sözleşmesi sona erecek olan Fatih Terim, artık Avrupa'nın da gözdesi... G.Saray'daki 3 sezonunda da şampiyonluk yaşayan Terim, en büyük amacı olan Avrupa'da takım çalıştırmaya çok yaklaştı. Galatasaray'la olan sözleşmesini gözden geçirmek için mart ayındaki kongreden çıkacak sonucu bekleyen Fatih Terim, İspanya ve İtalya'dan gelen teklifleri ciddi ciddi düşünüyor.
Tutumlu devrede
Menajeri Bayram Tutumlu vasıtasıyla gelen tekliflerin İtalya ve İspanya gibi iki büyük futbol ülkesinden olması Terim'in aklını kurcalıyor. Dil sorunu çekmemek için kolları şimdiden sıvayan ve İspanyolca dersleri alan Terim'in bu ülkede halen İkinci Lig'de 10. sırada bulunan Osasuna'yı ikinci sırada tuttuğu ve Deportivo'ya öncelik verdiği öğrenildi.
Ya devrim ya giderim!
Fatih Terim'in yakın çevresine "G.Saray'da büyük hedeflerim var. Türkiye'de başka takımı kolay kolay düşünmem. Düşünsem, daha önce ayrılırdım. Ama bir teknik direktör olarak, Şampiyonlar Ligi'nde başarıya ulaşmayı istiyorum. G.Saray'ın yeni yönetimi bu ortamı sağlarsa gönül rahatlığıyla kalırım. Aksi taktirde Avrupa'dan gelecek tekliflere göre yönümü çizerim" dediği öğrenildi.
|
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|