|
|
Bu kızı izleyin
Dünkü maçta Eczacıbaşı, bu lige fazla geldiğini kanıtladı. İki takım arasında bariz bir güç farkı vardı.
Avrupa Kupası ve lig şampiyonu Eczacıbaşı, bu sezon hedefini büyük tutarak Şampiyonlar Ligi için dünyanın en iyi smaçörlerinden Rus Milli Takımı oyuncusu Artamonova'yı transfer etti ve gücüne güç kattı.
Artamonova'yı izlerken Şampiyonlar Ligi'nde ne denli keyif alacağımı düşündüm. Lig maçları ona ve Eczacıbaşı'na tat vermeyecek. 1.94 boyundan umulmayacak yumuşaklığa sahip Artamonova, defansta çok canlı, manşeti iyi, servisi, bloğu çok çok iyi. Hücumda blok üzerinden topa sert vuruyor. Çok akıllı top kullanıyor. Kısacası muhteşem ve komple bir oyuncu.
Ver Ruslar'a, yaz skorborda
Eminim çok kısa zamanda onu seyretmek için salona izleyici dolacak. Eczacıbaşı, köşelerini Rus ikiz kulelerine emanet etmiş. Sırtı yere gelmez.
Geçen sezon Eczacıbaşı'nın Lig ve Avrupa Kupası olmasında büyük pay sahibi olan Irina Iltchenko, yine çok formda. Köşe ve geriden hücumda çok etkili. Artamonova'nın gelişiyle yükü azalmışsa da çok top alıyor. Arzu'nun bu sezon işi kolay. Topu köşelere yüksek fırlat, ya Irina ya Artamonova öldürsün. Eczacıbaşı defans ve blokta da çok etkiliydi. Özlem ve Çiğdem fazla dikkat çekmediler. Ancak Aycan, blok ve 2 numarada hücumda başarılıydı.
İsmi büyük maç vasatı geçmedi keyif açısından. G.Sigorta çabuk teslim oldu.
|
 |
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|