kapat

20.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Erkek reis olmazsa kadın aldatırmış!
MHP Kayseri eski Milletvekili Doktor Seyfi Şahin, partisinin yayın organı Ortadoğu gazetesine yazdığı yazıda, Medeni kanun tasarısını eleştirdi.

Şahin, "Ailenin reisi erkektir" hükmünün korunmasını isteyerek, "Evde bir otorite olmalı, erkek aile reisliğinden koparsa, kadın onu aldatır. Disiplin ve yetki zafiyetinden dolayı, erkek de kadın da, birbirlerini aldatırlar" dedi.

Şahin yazısında, MHP'nin Medeni Kanun Tasarısı'na karşı çıkacağını umduğunu belirterek "Ailede bir baş, disiplin ve sorumlu gerekir. Eğer ailede erkek nefsi olmazsa boşanmalar çoğalacaktır. Nefsi için çalışan birçok cahil insan, sudan sebeplerle karısını boşayacak, ya da karısı onu terk edecektir. Hasılı disiplin ve yetki zaafiyetinden, erkek ve kadının kocalarını aldatması daha kolay olacağından toplumda ahlak bunalımı artacaktır" dedi.

MHP KARŞI ÇIKSIN
DSP'de bulunan Adalet Bakanlığı'nca hazırlanan kanun tasarısının son derece zararlı olduğu görüşünü de savunan Seyfi Şahin, bu tür bir değişikliğin koalisyon protokolünde de olmadığını bildirdi, MHP'nin bu tasarıya karşı çıkmasını istedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır