kapat

20.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Türk Gücü Bakan'ı bile ağlattı
MİLLİ Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu, yine gözyaşlarını tutamadı. Erciyes Dağı'nda düzenlenen Kurultay'da duygulanarak gözyaşlarını kameralar önünde akıtan Çakmakoğlu, bu kez de MHP grubunda Arnavutluk ve Kosova'daki temaslarını anlatırken duygulandı ve ağladı.

Milli Savunma Bakanı Çakmakoğlu, MHP grubunda Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu ile birlikte Arnavutluk ve Kosova'ya yaptığı ziyaret hakkında bilgi verdi.

Türk Barış Gücü'nü gördüğünde göğsünün kabardığını kaydeden Çakmakoğlu, "Kosova'daki Türkler'in attıkları sloganlar, gösterdikleri coşku ve sevgi seli beni çok duygulandırdı. Cuma namazını kılmak için 600 metre ilerideki camiye kalabalık nedeniyle yarım saatte gidemedik. Mehmetçiğin ünü dünyaya taşmış. Orada yaşadığım duyguları daha önce hiç yaşamamıştım" dedi. Çakmakoğlu gruptaki kürsüde bu sözleri söylerken, gözleri doldu, sesi titredi ve konuşmasına bir süre ara verdi.

MİLLİ GÜVENLİK KONSEYİ
MHP Aksaray Milletvekili Doç. Kürşat Eser de, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu eşbaşkanı olarak Brüksel'de Avrupa Parlementosu'yla yaptığı görüşmeler hakkında bilgi verdi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır