kapat

20.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
2000 yılında kaliteye ev sahipliği yapıyoruz
Avrupa Kalite Kongresi, 3-4 Kasım 2000'de İstanbul'da yapılacak. Kongre'nin ana teması '2000'li Yıllar ve Toplam Kalite Yönetimi' olacak

Avrupa Kalite Kongresi, 2000 yılında Türkiye'de düzenlenecek. Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek kongreye, bini Avrupa'dan 2 bin konuk bekleniyor. Ayrıca Avrupa Kalite Forumu da 2001 yılında Türkiye'de yapılacak.

Dünyanın ikinci, Türkiye ve Avrupa'nın en büyük kalite kongresi olan 8. Uluslararası Kalite Kongresi, 3-4 Kasım'da İstanbul'da toplanacak. TÜSİAD ve KalDer tarafından gerçekleştirilen kongrenin tanıtımı amacıyla TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Yenel ile KalDer Başkanı Yılmaz Argüden'in katılımıyla basın toplantısı düzenlendi. Bu yılki ana teması '2000'li Yıllar ve Toplam Kalite Yönetimi'olan kongrede, Türkiye'nin, bilgiye ulaşan, üreten ve teknolojide atılım yapan ülkeler arasında önemli bir yere sahip olma hedefini gerçekleştirmesi için, önündeki fırsatlar ve engeller irdelenecek, bu sürece toplam kalite yönetimi uygulamalarının katkısı tartışılacak.

26 oturum halinde düzenlenecek kongreye, Dünya Bankası Avrupa Başkan Yardımcısı Jean-François Rischard, Avrupa Komisyonu'ndan Sergio Vecchi, CHP'nin Onursal Başkanı Erdal İnönü'nün de aralarında bulunduğu 100'e yakın uzman konuşmacı olarak katılacak.

Bu yılın Kalite Ödülü'nü kazananlar, 4 Kasım'da düzenlenecek törenle açıklanacak. Kalite Ödülü'nde büyük ölçekli kuruluşlar kategorisinde Beko Elektronik, DHL Worldwide Express Taşımacılık, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Artema Armatür Grubu, Türk Elektrik Endüstrisi, küçük ve orta ölçekli işletmeler kategorisinde ise Kaynak Tekniği ve Koçtaş Ticaret şirketleri saha ziyaretine kalmayı başardılar. TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Yenel, Ulusal Kalite Kongresi'nin ise gelecek yıl Ankara'da yapılacağını kaydetti.

AA


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır