kapat

07.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ancelotti önerdi
Juve'nin hocası, Yıldırım ve Ersoy'u telefonda uyardı: "Zdenek Zeman'la anlaşırsanız en iyi kararı verirsiniz"

Fenerbahçe'nin 'Çok gizli' operasyonunun başladığı pazar gecesi başkan Aziz Yıldırım ve yönetici Necdet Ersoy Zürih'e uçtu.

Yıldırım ve Ersoy, ertesi sabah Milano'da Hakan Şükür'ün Juventus'a transferinde adı geçen, Dimas'ın Fenerbahçe'ye transferlerinde de rol oynayan menajer Celalettin Bilgiç ile buluştu. Bu üçlü geçen yıl tanıştıkları Ancelotti ve Zaccheroni ile telefon görüşmesi yapan Aziz Yıldırım, listesini oluşturdu. İki ünlü teknik adam sırayla, Zeman, Scala ve Guidolin'i önerdi. Yıldırım ilk olarak geçen sezon Udinese'yi çalıştıran Guidolin'le görüştü, genç çalıştırıcıdan olumlu yanıt aldı.

Daha sonra Scala ile uzun bir pazarlığa girişildi. Ardından ibre Zeman'a döndü. Ancak Zeman'ın şartlarının ağır oluşu nedeniyle salı gecesi Milano'da Scala ile bir kez daha masaya oturuldu. İtalyan çalıştırıcıyla tüm konularda anlaşma sağlandı. Ancak Ancelotti ile tekrar temas kuran Yıldırım, "En iyisi Zeman. Kaçırmayın' sözünü duyunca tekrar Çek hocayla masaya oturdu. Dün sabah saatlerinde Roma'da Zeman ile bir araya gelen Yıldırım, "Seni almak istiyoruz. Ancak Scala ile anlaştık. Teklifimizi son bir kez daha düşün" dedi. 2 gün içinde Ancelotti'den F.Bahçe ve Yıldırım ile ilgili olumlu referans alan Zeman, 6 ay için F.Bahçe'nin önerisini kabul etti. Sıra her konuda anlaşma sağlandıktan sonra Futbol Şube Sorumlusu Ali Yıldırım Zeman'a verilecek çeklerle birlikte Roma'ya uçtu ve transfere son nokta konuldu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır