kapat

19.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
En seksi erkek
Marmara Depremi, "Türkiye'nin en seksi erkekleri" sıralamasını da yerlebir etti. Işıkara açıkara önde, AKUT'cular peşinde..

TÜRK kadınlarının "En seksi erkek" sıralaması da, Marmara depremiyle birlikte altüst oldu. Kadınların "iktidar"ı seksi bulduğu bir kez daha kanıtlandı. Geçen yılın gözdeleri Okan Bayülgen, Fatih Terim ve Tarkan'ın seksapeli "enkaz altında" kalırken, dönemin en çok sözü dinlenenleri Prof. Ahmet Mete Işıkara, Nasuh Mahruki ve Dr. Feridun Çelikmen'in yıldızı her sarsıntıyla yükseldi.

IŞIKARA, Mahruki ve Çelikmen'in isimleri deprem sonrası gündemi kaplarken, geçen yılın "En seksisi" Selahattin Duman "Onur Birincisi" olarak yerini bu yıl da korudu. Ancak onu izleyen yakışıklılar yerlerini devretti. Geçen yılın ikincisi "Televizyon çocuğu" Okan Bayülgen'in artık adı bile anılmıyor. Geçen yılın üçüncüsü Tarkan ise, Türkiye'nin adını yurtdışında ne kadar iyi temsil ederse etsin, yılın "hoş adamları" sıralamasında ilk 5'e bile giremiyor.

1 NUMARA
Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara (Jeofizikçi / Kandilli Rasathanesi Başkanı): Kimi kadınlar zaten "olgun" erkelere meraklıdır. Nitekim, "bir bilen" Işıkara, kır saçları, renkli gözleri, kendinden emin tavırlarıyla son bir aydır seksapelden yana "açık ara" önde gidiyor.

2 NUMARA
2. Nasuh Mahruki (AKUT Başkanı)

"Lider boşluğu" olduğunu iddia eden herkesin yeni umudu, Türkiye'nin değişen vizyonunun parlak yıldızı... Bir nevi biyonik adam... Genç, kültürlü, sportmen, mütevazı; daha ne olsun..

3 NUMARA
3. Dr. Feridun Çelikmen (AKUT Başkan Yardımcısı)

Onların Superman'i varsa, bizim de Çelikmen'imiz var. Soyadı bile karizmatik kahraman... AKUT'un teknik beyni ve Başkan Yardımcısı. Üstelik International Hospital Acil'inde doktor.

Onur üyesi
Selahattin Duman

NEV-İ şahsına münhasır Duman, herşeye rağmen en seksi erkeklerin "Onur üyesi..Kendileri her dem taze... Yine de sinemaya harcadığı mesaiyi, haberlerde halkı "aydınlatmak" adına sarfetse, belki bu yıl da başa güreşirdi.

Geçen yılın ikincisi
Okan Bayülgen

ULUSCA şefkate ihtiyaç duyulan bir dönemde Bayülgen'in "Saçmalama, uçurmiiim," tavrı prim yapmıyor. Zaten herkes sinir yumağı olduğu için, Bayülgen'in agresif tavrı, "orijinal" bir şey olmaktan çok, itici oluyor.

Ve üçüncüsü
Tarkan

DIŞARIDA bizi başarıyla temsil ediyor etmesine ama "ismi var cismi yok". Türk kadınları, Tarkan'ın göbek deliğini bile unutmak üzere. Zaten bu aralar kimsenin "şıkıdım şıkıdım oynayacak" takati yok.

Bu yılın en seksileri için ünlüler ne dedi?

KEREM ALIŞIK:
Kadınlar öyle diyorsa öyle olsun. En seksi Işıkara'yı seçmişlerse, vardır bir hikmeti..

METİN AROLAT:
Gerçekten mi?.. Demek ki insanlara güven vermek seksapeli artırıyor..

SEREN SERENGİL:
Seksiliğini değerlendirebilmem için aynı yaşta olmam lazım.. Aramızda 35 yaş var..

LEVENT KIRCA:
Allah kabul etsin. Madem kadınlar seçmiş.. 'Evet, seksi.. Hoşuma gidiyor' desem, millet yanlış anlayacak..

DEMET ŞENER:
Hadi canım!.. Bence değil.. İşinde gücünde olan bir adam ama, ben hiç seks yönünden bakmamıştım...

EBRU ŞALLI:
Kadınlar korkudan seksi seçmişlerdir.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır