kapat

13.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tuzağa düştüler
G.Saray'ı üst üste üçüncü kez Şampiyonlar Ligi'ne taşımasına sadece bir formalite maçı kalan Terim, "Kondisyonumuzun olmadığını sandılar. Capone'u görünce şaşırdılar" dedi

Rapid Wien'i muhteşem bir oyun sonrası Viyana'da hezimete uğratan G.Saray'da büyük sevinç yaşanıyor. Gaziantepspor yenilgisi sonrası içine kapanan sarı-kırmızılı camia, Şampiyonlar Ligi'ne bir kez daha "Merhaba" demenin keyfini yaşarken, teknik direktör Fatih Terim de G.Saray'ı üst üste üçüncü kez devler arenasına sokmanın mutluluğu içinde.

Rapid'i tuzağa düşürdüklerini söyleyen başarılı teknik adam, "Kondisyonumuzun 60 dakika olduğunu söylüyorlardı. Kontraataklardan kolay gol yiyeceğimizi düşünüyorlardı. Biz daha fazla kontraatak yapıp, daha çok gol pozisyonu bulduk. Capone'u kadroda görünce şok oldular. Fatih'in sağda oynaması da onları şaşırttı. Bundan sonra form grafiğimiz giderek yükselecek" dedi.

"Turizme bir katkımız olsun"
Gaziantepspor yenilgisinin futbolun bir cilvesi olduğunu ancak Rapid maçı öncesi kendilerine avantaj sağladığını da dile getiren Terim, "Bütün futbolcular bu yenilgiyle sarsıldılar. Viyana'da iyi oynamak ve galip gelmek zorundaydık. Galatasaray'ın neler yapabileceğini herkese göstereceğiz. Futbolcularım muhteşem oynadı. Bu sezon turizm açısından kötü geçti. Biz de Rapid'lileri İstanbul'a turist olarak getireceğiz" şeklinde konuştu.

Hagi'nin galibiyette büyük payı bulunduğunu da belirten Terim, "Umarım şanslı bir kura çekip en az çeyrek finale çıkarız" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır