kapat

13.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Emrah fırtına gibi
Protest müziğin genç sesi Emrah Dinçer, Kilyos Adile Sadullah Mermerci Polis Okulu'nun gecesinde verdiği muhteşem konserde yine 'İsyanın Sesi' oldu...

Bıçağın Kemiğe Dayandığı Gün adlı kasetiyle müzik dünyasında bomba gibi patlayan Emrah Dinçer, konser vermek için katıldığı polis gecesinde fırtına gibi esti. Kilyos Adile Sadullah Mermerci Polis Okulu'nda mezuniyet töreni nedeniyle düzenlenen gecede sahneye çıkan Emrah Dinçer'i okul müdürü Hasan Açar ve Emniyet Müdürü Mehmet Şahin başta olmak üzere tüm konuklar ayakta alkışladı.

"Zindan" adlı şarkısının klibiyle de adından söz ettiren protest müziğin genç temsilcisi, konserine de bu şarkıyla başladı. "Sebebi Sensin" ve "Bıçağın Kemiğe Dayandığı Gün" ile alkış yağmuruna tutulan sanatçı, genç polislerin "Emrah Dinçer buraya" tezahüratlarıyla sahneden inerek, şarkılarına onların arasında devam etti. Meslekdaşı Haluk Özkan'ın seslendirdiği "Halay" adlı türküde, Okul Müdürü Hasan Açar ile Mehmet Şahin'in koluna girerek, halay çeken Emrah Dinçer'in etrafında konserden sonra adeta sevgi yumağı oluştu.

Bülent İPEK


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır