kapat

13.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bomba değil tüp patlaması
Gümüş cilalama atölyesinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı. Emniyet Müdürü Hasan Özdemir, patlamanın tüp patlamasından ibaret olduğunu söyledi

KAPALIÇARŞI Kürkçüler Sokak'ta 3 katlı binanın bodrum katındaki gümüş cilalama atölyesinde dün saat 13.24'te patlama meydana geldi. Patlama sonucu, atölyede çalışan Melkan Kayalıoğlu (45), Burhan Arı (39) ve Murat Özsul (38) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Haseki Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Patlama sonucunda atölyede ve üst katta bulunan Barış Lokantası'nda büyük hasar meydana geldi. Çevredeki iş yerlerinin de camları kırıldı.

"Terörist eylem değil"
Emniyet Müdürü Hasan Özdemir, olayın küçük bir tüp patlamasından ibaret olduğunu söyleyerek, turizm ve ticaretin olumsuz etkilenmemesi için medyadan olayı doğru değerlendirmesini istedi.

Atölyenin ve lokantanın bir bölümünün çökmesine neden olan patlamanın, gaz sıkışmasından kaynaklandığı sanılıyor. Patlamanın kesin nedeninin belirlenmesi amacıyla Terörle Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı uzman ekipler de olay yerine sevk edildi.

Celal YILDIZ/Ramazan KAYA


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır