kapat

13.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Asgold'la zaman altın değerinde
Asgold takılarıyla güne sıcak bir karşılama ile başlayabilirsiniz. Çünkü Asgold, gün boyu ışıltınızı ve enerjinizi tamamlayacak.

Zamanı doğru değerlendirme yöntemlerinin artık her insan için geçerli olduğu çağımızda, günlük programımızı bir gün önceden belirlemek hatta haftalık programımıza uymak, zamanımızı planlamada bilgisayardan yararlanmak alışılagelmiş bir davranış biçimi oldu.

Pek çok sorumluluk ve her türlü şartta dur durak olmadan süregelen yaşamımızda önemli olan enerjimizi oluşturmak, korumak için güne aydınlık, güler bir yüzle başlamak.

Zamanı kullanma stratejimizin lehimize işlemesinin sırrı, belki de sıcak bir "günaydın"da, ışıldayan bakışlarda gizlidir. Bakımlı bir çehre, dinamik adımlar, rahat bir giysi ve yürekten söylenen birkaç basit sözcük: "Güzel bir güne merhaba!" veya "Hayat ne kadar güzel!" ile pozitif ve verimli bir günü kucaklayabilir, ASGOLD takıları ile güne sıcak bir karşılama ile başlayabilirsiniz.

ASGOLD tasarımları gün boyu ışıltınızı ve enerjinizi tamamlayacak, ertesi gün yeni bir ASGOLD, aydın bir karşılama için sizi bekliyor olacak. ASGOLD ile gününüzü aydın, zamanınızı altın kılın... Özellikle pres takımların hafifliği, rahat ve dinamik bir gün geçirmenize; gösterişi, çehrenizin ışıldamasına fırsat verecek türden. Kalın pres bileklikler, günlük tarzınızın şenlenmesini sağlayacak; üçlü setlerin sade zarafeti, kendinizi gün boyu genç ve zarif hissetmenize yardımcı olacak. Taşlı yüzükler ve taşlı takımlar, sosyal bir günde, sosyal bir kadının şıklığını koruyacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır