kapat

23.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çoban katmeri
Malzemesi

*3 adet kabak
*1 demet maydanoz
*4 adet yumurta
*Yarım demet dereotu
*Yarım su bardağı un
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*100 gram beyaz peynir
*5 adet taze soğan
*Tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Ön hazırlık olarak kabakların kabuklarını bıçakla kazıyıp, yıkayalım. Derince bir kaba, rendenin iri tarafı ile rendeleyelim. Maydanoz ve dereotunu ince ince doğrayarak, ilave edelim. Yumurtaları ekleyelim. Unu, yarım çay bardağı sıvı yağı, ezilmiş beyaz peyniri ve küçük küçük doğranmış taze soğanı ekleyelim. Uygun büyüklükte bir cam fırın tepsisini yağlayalım. Yanlarına ve dibine un serpiştirelim. Kabaklı karışımı tepsiye boşaltıp düzgünce yayalım. Üzerine dilimlenmiş kabakları dizelim. Orta ısılı fırında üzerleri kızarana dek pişirelim. Ilınınca dilimleyerek, servis yapalım.

Emine S. Beder


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır