kapat

24.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Pudra şekerli top kurabiye
Malzemesi
*1 paket margarin
* 1 çorba kaşığı yoğurt
* 1/2 su bardağı şeker
* 3 su bardağı un
* 1 paket kabartma tozu
* 2 paket vanliya
* 15 adet erik
* Pudra şekeri
*Ceviz veya fındık

HAZIRLANIŞI
Hamur yoğuracağımız kaba yumuşatılmış margarini alıp, şeker ilave edelim. Krem haline gelene dek mıncıklayarak yoğuralım. Yoğurdu, unu ve kabartma tozunu ilave ederek, yoğuralım. Hamuru 10 dakika dinlendirelim. Erikleri ikiye ayırıp, çekirdeklerini çıkaralım. Çekirdek yataklarına ceviz ya da fındık koyup, kapatalım. Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar kopararak, yuvarlayalım. Hafifçe yağlanmış tepsiye yerleştirelim. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında pembeleşene dek pişirelim. Fırından aldığımız kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serpip, servis yapalı!m.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır