kapat

21.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstediğimi alırım
Alpay için bu hafta Seba'ya gideceğim. İndirim olmazsa iş yatar. Dan Petrescu için Chelsea 4 milyon dolar istiyor. Gelmesi an meselesi. Baliç'le ilgili çıkan söylentilerden sıkıldım. Onu satmayacağıma söz veriyorum

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, SABAH'a özel demeç vererek, transfer konusundaki tüm spekülasyonlara açıklık getirdi.

Yıldırım, "F.Bahçe Baliç'i satacak" şeklindeki söylentilerin kendisini yıpratmaya dönük olduğunu vurgularken, "Baliç'i bu sezon Real Madrid'e veya başka kulübe satmayacağıma söz veriyorum. Onu almaya kimsenin parası yetmez. Başkaları gibi ucuza adam satmam. 15 milyon dolara bile Baliç'i bırakmam" dedi.

Yılan hikayesine dönen Alpay için ise "Beşiktaş'a hafta içi gidip resmi başvuruyu yapacağım. Tamam, Rıdvan Alpay'ı istedi. Ama "Bu paraya sakın alma" diye de ekledi. Sayın Seba'ya soracağım. Bana "Alpay'a dokunmayın" derse, transfer defteri o saniye kapanır. Başkasına bakarız" yorumunu yaptı.

Talibi çıkması halinde Dimas'ı da satacaklarını açıklayan Yıldırım, "Ama ortada talip filan yok. Dimas'ı satarsak, yeni bir yabancı daha alırız. Preko'nun işini zaten bitirdik, forvete rekabet getirdik" ifadesini kullandı.

Ve Dan Petrescu: "Kendisi gelmek istiyor. Chelsea de satmaya niyetli ama bonservisi 4 milyon dolar. Gerekirse onu da alırız. Dimas başka kulübe giderse, Petrescu da yeni sezonda F.Bahçe formasını giyebilir."

Durmuyor Yıldırım... Son bombayı da eski yönetimlere yolluyor: "Şampiyon olmuş kadroyu dağıtanlar, bizim yarattığımız muhteşem takımı görüp gurur duysunlar. Rıdvan, Baliç, Murat Yakın, Moldovan, Ogün, Abdullah, Johnson, Preko, Sergen. Bu kişiler bizi eleştirirken lütfen dikkatli ve de insaflı olsunlar."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır