kapat

21.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Netaş kapanıyor mu?

Nefes kesen play-off final serisi sonunda Netaş, 3. kez Türkiye şampiyonluğuna ulaştı. Son iki yılın şampiyonu Netaş, 3. şampiyonluğunu hakeden bir oyun ortaya koydu.

Bir önceki maçtan, sonucun Netaş'tan yana daha ağır bastığını söylemiştim. Netaş, takım oyunu oynayan ve kolay dağılmayan bir ekip. Final serisinde 2-1, 3-2 geri düşmelerine rağmen her maçta oyuna asılarak Arçelik takımına kolay teslim olmayacaklarını gösterdiler.

Arçelik ise seride çok iyi oynadığı maçları kazanırken son iki karşılaşmada play-off'ta gösterdikleri performanstan çok uzaktılar. Yine de final serisi nefesleri kesen, tansiyonu yüksek maçlara sahne oldu.

Dünkü maçta basit hataların çokluğu, klasik, köşelere yüksek toplarla hücumlar, Arçelik'in sonunu hazırladı. Netaş pasörü Dariusz yine süratli hücum kurarak, smaçörlerin Arçelik bloklarını kolay aşmasını sağladı.Netaş, defansta da çok başarılı oldu. Arçelik ise savunmada çok dağınıktı. Netaş'ın Arçelik bloklarını aşan tüm hücumları sayıya dönüştü.

Arçelik, yalnızca 3'üncü sette coşarak maça heyecan getirdi. Ancak rakibinin üstünlüğünü 4'üncü sette çabuk kabullendi ve kolay teslim oldu.

Son 3 yılın Türkiye Kupası ve Türkiye Şampiyonu Netaş'ı kutlarken dağılacaklarına dair aldığımız duyumların doğru olmamasını umarız.

Spor Yazarları sayfasına geri gitmek için tıklayınız.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır