kapat

21.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tatlı Kaçıklar 100 bölümü geride bıraktı
atv'nin beğeniyle ve kahkahalarla izlenen dizisi Tatlı Kaçıklar yorgunluklarını Garden 74'te düzenlenen gecede attılar...

EKRANLARIN en beğenilen komedi dizisi Tatlı Kaçıklar tam 100 programı geride bıraktı. Her bölümü kahkahalarla izlenen Tatlı Kaçıklar, "Dalya" demenin şerefine Garden 74'de bir gece düzenleyerek çok sayıda konuğu da davet ettiler. atv Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Çatay, Haber Dairesi Başkanı Ali Kırca, Ulusal TV'nin sahibi ve dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu seçkin konuklar olarak göze çarptılar. Tatlı Kaçıklar birarada olur da eğlence ve neşe olmaz mı? Tabii ki olur.. O gece Kaçıklar, çılgınca bir eğlence ortamı yarattılar.. Yalçın Menteş ile Mehmet Ali Erbil, esprileriyle herkesi kırıp geçirirken geceye ayrı bir renk kattılar. Seksi şempanze Afitap, yani Yıldız Kaplan da bütün hünerini ortaya koydu o gece. Tarumar'a bile aldırmadan sahnede bir güzel göbek attı.. Tatlı Kaçıklar o gece bütün kurtlarını döktü.

Muhtarlar coştu
atv'nin uzun soluklu dizilerinden biri olan Mahalle'nin Muhtarları tatile çıktı.. Bir süre dinlendikten sonra yeni dönem için yeni bölümler çekmeye başlayacak olan ekip, tatile girerken bir eğlence gecesinde biraraya geldi. Ataköy'deki Sports International'da düzenlenen partiye, diziye emeği geçen herkes katıldı. Yaklaşık yedi yıldan bu yana gösterimde olan ve hiç azalmayan bir ilgiyle izlenen dizinin yapımcısı ve senaryo yazarı Kandemir Konduk, gecenin ev sahipliğini yaptı ve konuklarıyla teker teker ilgilendi. Bu arada çok sayıda amatör şarkıcı da geceye katılıp şarkılar söyledi. Dizinin kuaför Behiye'si Filiz Taçbaş ile muhtarı Cihat Tamer gece boyunca beraberdiler. Tamer, şoför Ali'ye (Yalçın Gülhan) "Behiye'ye bu gece ben eşlik edeceğim. Kıskanmak yok.." diye takıldı. Şoför Ali de Alev ile (Fulya Kumcu) beraberdi.

Bülent İPEK


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır