kapat

21.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ecevit: Maaş zammını liderler belirleyecek
Başbakan Ecevit, memur zammının Bahçeli ve Yılmaz ile yapacakları üçlü zirvenin ardından netleşeceğini açıkladı. Ecevit "Gazetelerde yer alan hepsi tahmin veya temenni" dedi.

Başbakan Bülent Ecevit, memur maaşlarına yapılacak zammın MHP lideri Devlet Bahçeli ve ANAP lideri Mesut Yılmaz ile yapacakları üçlü zirvenin ardından netleşeceğini açıkladı.

Ecevit dün gazetecilerin memur maaş zam oranlarıyla ilgili soruları üzerine "Gazetelerde yer alan rakkamların hepsi tahmin veya temenni. Biz, önümüzdeki günlerde üç genel başkan olarak, ilgili bakanlarla biraraya geleceğiz ve sonucu açıklayacağız" dedi.

Meclis iyi çalışıyor
Ecevit, Türkiye'nin gündeminde geri plana atılan bazı çok önemli olayları da anımsatmak istediğini belirterek, TBMM'nin şimdiye kadar görülmemiş bir hızla çalışmaya başladığını söyledi.

İktidarla muhalefetin uzlaşı içine girmesi ve bu sayede DGM'lerle ilgili Anayasa değişikliğinin gerçekleştirilmesi, aynı zamanda Bankalar Yasası'nın çıkarılmasının çok sevindirici gelişmeler olduğunu kaydeden Başbakan Ecevit şöyle devam etti:

"Ayrıca Türkiye'nin dünyaya ekonomik anlamda açılması bakımından denize indirilme törenine katıldığımız gemi, kıvanç verici bir olaydı. Maalesef o da gündemde hakkı olan yeri alamadı. Yani Türkiye'de çok iyi şeyler de oluyor".


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır