kapat

21.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Onlar da kız babası
Biri şov dünyasının, diğeri sinema ve tiyatronun gözbebeği iki isim... Cihan Ünal ve Atilla Arcan, kız babası olmanın güzelliğini ve aralarındaki sevgi dolu diyaloğu anlattılar.

Ünlü olmanın babalık duygusuyla hiçbir alâkası yok. Onlar ünlü olmaktan çok baba olmakla ilgileniyorlar. Mesela Cihan Ünal... Onun Irmak ve Yağmur adında iki kızı var. Her zaman yanlarında olmasa da, onların tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Sevgi, saygı ve hoşgörüye dayanıyor ilişkileri. Sorunlarını her zaman konuşarak hallediyorlar. Kızları bir yere gidecekleri zaman, babalarının fikrini alıyorlar. "Bizim kızlarımızla ilişkimiz, öyle şapır şupur bir ilişki değil," diyor Ünal. Fakat babalık, özellikle de kız babası olmak, ona göre çok özel bir duygu.

Atilla Arcan ise, şovlarıyla bizleri güldürdüğü gibi, evinde de neşeli bir ortam yaratmakta usta. Kızı Şebnem Sevgi ile aralarındaki ilişkinin temeli arkadaşlığa dayanıyor. Kızının her türlü sorununu paylaşıyor. Bunu da bütün babalara öneriyor. Çünkü, sorunlarını anlatabilen kızların içine kapanık olmadığına inanıyor. Aklı başında bir kız yetiştirdiği ve ona çok güvendiği için sert kurallar koymaya gerek görmüyor. Ancak kızının hava karardıktan sonra dışarda olma düşüncesinden hoşlanmıyor. Bu günlerde ise, hafif bir burukluk var içinde. Çünkü, kızı sözlü ve yakın bir zamanda evden ayrılacak. Yine de mutlu, çünkü damat adayını çok seviyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır