kapat

19.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Meydanlarda bedava müzik
19-21 Haziran'da İstanbul meydanlarında, şenlik var! Avrupa Müzik Şenliği halka açık ve bedava.

Onaltı yıldır yapılan Dünya Müzik Günleri etkinlikleri çerçevesinde Avrupa Birliği'ne üye ülkeler arasında aynı günlerde kutlanan Avrupa Müzik Şenliği'ne bu yıl Türkiye ilk kez katılıyor. Bugün Boğaziçi'nde özel bir gemiyle yapılacak turda, şenliğe katılan 55'in üzerinde sanatçı, canlı müzik yapacak. Dışarıya kurulacak tesisat yardımıyla, İstanbullular da konseri takip edebilecek.

Kültür Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi, Fransız, Alman ve İtalyan Kültür Merkezleri'nin desteğiyle, şenlikte tüm etkinlikler halka açık ve ücretsiz olacak.

Avrupa'dan ve Türkiye'den sanatçıların katılımıyla Kadıköy, Sultanahmet, Taksim ve Bakırköy meydanlarında yapılacak konserler, İstanbul'u şenlendirecek.

Türkiye'nin 2000 yılından itibaren Avrupa Birliği logosunu kullanma hakkına sahip olacak olması, bundan sonraki yıllarda şenliğin sadece istanbul'da değil, Türkiye'nin birçok kentinde düzenlenmesi kapısını açacak. Bu yılki müzik kanalı sponsoru MCM, özel çekim ekibiyle izleyeceği organizasyonu, Temmuz'da yayınlayacağı 4 ayrı programda yayınlayacak. Etkinliklere katılan müzisyenler ise şöyle: Zen, Knight Errant, Climb, Işığın Yansıması, Mor ve Ötesi, Serdar Ateşer, Sibel Tüzün, Serkan Civelek, Hysteria, Acil Servis, Zeynep, Ayşen, CemAli, Gökhan Tepe ve Murat Evgin.

(SHA)


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır