kapat

15.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
ANAP diyor ki; Meclis durmasın çalışsın
GENEL Başkan Mesut Yılmaz başkanlığında toplanan ANAP Başkanlık Divanı, DGM ve bankalarla ilgili iki yasa çıkıncaya kadar Meclis'in Cumartesi dahil, gece 24.00'e kadar çalışması yönünde Meclis Başkanlığı'na teklifte bulunacak.

Bakanlar Kurulu'nu temsilen Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler'in Parlamento'yu temsilen Grup Başkanvekili Zeki Çakan'ın katıldığı Başkanlık Divanı'nda ekonomi ve parti meseleleri ele alındı. Başkanlık Divanı, toplantıda, enerji yatırımlarının sürdürülmesi için bütçeden pay ayrılmasını isteme kararı aldı.

Başkanlık Divanı ayrıca, memur maaş zamlarının oranını belirlerken, yılbaşı ile birlikte toplam zamların ortalamasının enflasyonun üzerinde tutulması için gerekli düzenlemelerin yapılmasını benimsedi.

Turizm sektörü de ele alındı. Turizm gelirlerin artırılması için gerekli yapısal düzenlemelerin yapılması gerektiği ve sektördeki sıkıntının atlatılması için kaynak aktarımına ihtiyaç duyulduğu konusunda görüş birliğine varıldı. Keçeciler, Başkanlık Divanı'nın bu konudaki hassasiyetini diğer hükümet ortaklarına iletmekle görevlendirildi.

Cengiz UYSAL


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır