kapat

10.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber Ýndeksi
Yazarlar
Günün Ýçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
Ýþte Ýnsan
Astroloji
Reklam
Sarý Sayfalar
Arþiv
Hazýrlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
49 yýllýk kebap kültürü: Hacýbey
Bursa'nýn ünlü kebabýný Ýstanbullular'ýn ayaðýna getiren bir mekandayýz bu hafta. Hacýbey Kebapçýsý, Yeþilköy'deki restoranýnda eþsiz lezzetlere imza atýyor

Bursa'yý Bursa yapan özelliklerden biridir kebap kültürü. Muhteþem kebaplarýnýn lezzeti tüm Türkiye'nin malžmudur. Yeþilköy'deki Hacýbey, bu lezzeti ayaðýnýza getirme fikrinden yola çýkarak baþlamýþ faaliyete. Bursa'dan baþlayan 49 yýllýk kebap kültürünü, Bursa'ya uzanamayan Ýstanbullular'a sunuyor.

Yeþilköy Migros'un karþýsýnda bulunan Hacýbey Kebapçýsý, çok þirin ve sýcak bir mekan. Saat 12.00'de baþlayan servis akþam 22.30'a kadar sürüyor. Müþteri portföyünü genelde aileler oluþturuyor.

LEZÝZ BURSA KEBABI
Tabii Bursa Kebapçýsý'na gelip de ne yiyebiliriz diye mönüye bakmayýn. Hacýbey Kebapçýsý'nda size Hacýbey Speciali, Peynir Tatlýsýný ve þýrayý mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. Hacýbey'deki dönerin lezizliðinin sýrrý ise etin kalitesinde. Peynir tatlýsýna ise þerbetlenme sýrasýnda bir miktar sakýz katýlarak farklý bir tat oluþturulmuþ.

Leziz yemeklerin yaný sýra güler yüzlü personeli de sizi memnun etmek için elinden geleni yapýyor. 365 gün hizmet veren Hacýbey Kebapçýsý'nýn, ayný zamanda paket servisi de var. Eðer leziz Bursa dönerinden tatmak istiyorsanýz Yeþiköy Hacýbey Kebapçýsý sizi bekliyor.

METE TANSU


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGÝ BASIM YAYINCILIK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. - Tüm haklarý saklýdýr