kapat

10.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
NAUMOSKİ GİDİYOR
Efes Pilsen'in tam 6 yıl sonra gözden çıkardığı Petar Naumoski, Yunanistan ve İspanya'dan gelen cazip teklifleri reddetti. Makedon oyuncu "Kariyerime NBA'de devam edeceğim" dedi

Efes Pilsen'den ayrılması kesinleşen Makedon oyun kurucu Petar Naumoski, kariyerine NBA'de devam etmek istediğini açıkladı. Efes Pilsen'de görev yaptığı 6 sezonda 4 şampiyonluk yaşayan Naumoski, Avrupa'nın değişik takımlarından, özellikle de Yunanistan ve İspanya'dan aldığı cazip tekliflere karşın şansını ABD'de denemeye karar verdi.

Naumoski üç sezon önce de NBA'den çok ciddi teklifler aldığını doğrularken, "Ancak zamanlamanın doğru olması gerekiyordu. Şu anda NBA için en doğru zaman benim için... Toronto Raptors en ciddi teklifle geldi. Kulüp başkanı Makedon olduğu için transferime özellikle sıcak bakıyor. Ancak ben şanslarımı sınırlamak istemiyorum. Avrupa Şampiyonası'nın ardından 5 Temmuz'dan itibaren yaz kamplarında pek çok takımla görüşeceğim" açıklamasını yaptı.

NBA'de kesin oynarım
Makedon oyun kurucu NBA'de dakika alabileceğinden de emin: "Şu anda NBA'in beklentilerine yanıt verebilecek durumdayım. Orada gidip seyirci olmam. Üç sezon öncesine oranla kendimi çok iyi hazırladım. Fiziksel ve psikolojik olarak kendimi orada oynamaya hazır hissediyorum. Gideceğim ve oynayarak etkili olacağım."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır