kapat

10.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Kişileri bırakın

Trabzonspor Kulübü Başkanı sayın Mehmet Ali Yılmaz, eski oyuncuları kendi tatil köyüne davet ederek takımın geleceği için kendi düşüncelerini ortaya koymalarını rica etti. Yalnız bu toplantıda eski oyuncuların bir kısmını göremedik. Neden ve niçin diye düşünüyorum. Toplantıya çağıran kişi şu an Trabzonspor Kulübü'nün başkanı. Olayı kişisel bazda değil de, kurumsal bazda düşünmek gerekiyor.

Eski oyuncuların bazı başkanların davetlerini kabul edip, bazılarınınkini kabul etmeme gibi bir anlayış içerisinde olmalarını anlayamıyorum. Amaç Trabzonspor'un daha başarılı günlere ulaşması, yozlaşan değerlerini tekrar eski yerine koyması değil mi?.. Hiçbir çıkar gözetmeden böylesi toplantılara katılarak yardımcı olmak bizlerin en büyük görevidir. Aksi takdirde işin içine kişisel menfaatler girer ki, o zaman da Trabzonsporluluk'tan söz etmek olanaksızlaşır. Yıllardır birliktelik mesajları verenler herşeyi bir kenara bırakarak oluşumlara destek vermek zorundadırlar. Çünkü bu takımın başarı yolunda artık kaybedecek en küçük zamanı bile yok.

Herkesin suçu var
Her geçen günün diğerini arattığı bir anda gelecek sezonun hesaplarının öncelikli hedef olarak düşünülmesi gerekirken, basit çıkar çekişmelerinin anlamsızlığını bir kez daha önemle vurgulamak istiyorum. Şu an gelinen noktada eğer Trabzonspor, yeniden yapılanmayı gerçekleştiremezse, yine tatsız iç çekişmeleri gündeme getirerek sezona başlarsa, önümüzdeki yıllarda bugünkünden daha da güç durumlara düşecektir. O halde, "Trabzonsporlu'yum" diyen herkesin açık sözlülükle kendi fikirlerini söyleyerek tartışmaya katılmasını bordo-mavili kulübün yarınları adına kendi adıma büyük bir sorumluluk olarak görüyorum.

Unutmadan; bu takımın 15 yıldır şampiyon olamamasında herkesin payının olduğu gerçeği yadsınamaz.

Spor Yazarları sayfasına geri gitmek için tıklayınız.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır