|
|
Sabah ve atv'ye anlamlı plaket
İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 27'nci Uluslarası İstanbul Müzik Festivali, önceki gece Dışişleri Bakanı İsmail Cem ve Kültür Bakanı İstemihan Talay'ın da katıldığı törenle başladı.
İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde önceki akşam yapılan açılış töre ninin ardından İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Kamran İnce ve Kevin Stalheim yönetiminde büyük salonda bir konser verdi.
Festivalin açılış töreninde ayrıca 27'nci Uluslararası Müzik Festivali'nin sponsorluğunu üstlenen Eczacıbaşı Holding A.Ş., Sabah Gazetesi ve ATV'ye plaket verildi. Plaketler, Sabah Gazetesi adına Can Ataklı'ya ve ATV adına da Zühtü Sezer'e verildi.
|
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|