kapat

10.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ekranın haşarı kızı
Hülya Avşar her programında kelimenin tam anlamıyla şov yapıyor. Ünlü sanatçı bu kez kırmızı rujla yanaklarına kalp yaptı.

Sanat dünyasının en haşarı kadını Hülya Avşar programında konuştukları ve yaptıklarıyla çocuksu yanını her defasında gösteriyor. Avşar, konuklarını magazin yayınlarında çıkan haberlerle ilgili hınzırca sıkıştırması, kıvrak dansları ve çocuksu hareketleriyle dikkat çekiyor.

Önceki gün yapılan çekimlerde Avşar konuklarıyla sohbet ederken yüzünü rujla boyadı. İki yanağına kırmızı kalp çizen sanatçı daha sonra boyayı konuğu Ziya Kürküt'e sildirdi. Son günlerin hızla parlayan ismi Ciguli ile dans eden sanatçı, şarkıcı Elif Karlı'nın eski komşusunun kendini hatırlatmak amacıyla gösterdiği geceliği de üzerine giydi. Avşar daha sonra oyuncu Ziya Kürküt'e yüklendi. Bir televizyon dizisinde oynarken rol arkadaşı Ece Uslu ile nişanlanan ancak geçtiğimiz günlerde bu beraberliği bitiren Ziya Kürküt'e, "Ayrıldığın nişanlınla dizide sevgili rolünde nasıl oynayabiliyorsun?" diye sordu. Kürküt'ün, "Benim öyle kıskançlıklarım yok." yanıtını vermesiyle de şaşırıp, "Hiç böyle sevgilim olsun istemem, duygusuz herif." dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır