kapat

10.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Keramet var!
Nikâhta keramet var mıdır bilemeyiz ama yaz aylarında evlenmenin tadı başka. Hele açık havada ve havuz başında yapılan düğünler çok keyifli oluyor...

Yasemin K. ŞAHİNKAYA

Baharla birlikte başlayan düğünler, yaz aylarında iyice sıklaştı. Organizasyonun kolaylığı ve balayı alternatifinin fazlalığı nedeniyle düğün için tercih edilen yaz mevsiminin bir başka özelliği de açık havada ya da havuz başında verilen davetlerin cazibesi.

Mumlarla ve çiçeklerle süslenen havuzlar, bembeyaz elbiseler giydirilmiş, çiçeklerle süslenmiş masalar ve sandalyeler, ışıklandırılmış bir havuz. Ya da yeşillikler içinde, son derece şık ama bir o kadar da sıcak hazırlanmış bir kır düğünü. Anlayacağınız yaz düğünleri için alternatif bol.

Anadolu Yakası'nın gözde mekânlarından Reşat Paşa Konağı'nın bahçesi, yaz düğünleri için özel olarak hazırlanıyor. Üstelik Reşat Paşa Konağı, konakta 250 kişilik davet veren çifti, üç günlüğüne, Paris'e, balayına yolluyor (Telefon: 0 216 361 34 11).

Kuruçeşme Divan, özellikle kurdukları çadırla filmlerdeki gibi bir düğün vaadediyor. Mönüden sandalye kılıflarına kadar her şeyin Outside Catering tarafından hazırlandığı organizasyonlarda, sizin hiç bir şeyi düşünmeniz ve tasarlamanız gerekmiyor. (Telefon: 0 212. 257 71 50).

Bugün Hakan Şükür'ün düğününe ev sahipliği yapacak Hilton, havuz başında hazırlanacak düğünle, limuzin servisi ve şampanyalı balayı suiti ile özel bir düğün paketi de sunuyor (Telefon: 0 212 231 46 50).

Farklılık arayanlar için Kemer Country, kır düğününü öneriyor. Yeşillikler içinde, hoş kokular ve kuş cıvıltıları arasında büyük bir titizlikle hazırlanan organizasyonlara imza atan Kemer Country, nikâh için hazırlanan tahta kamelya ile romantizmin ve sıcaklığın unutulmaz zevkini, yeni evlenenlere yaşatıyor. (Telefon: 0 212. 227 79 10).


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır