kapat

05.06.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
micro
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hami Yılmaz'ı korudu
Trabzonspor'un eski futbolcusu Hami, "Beni göndermek için oyun oynandı. Ben de, Mehmet Ali Yılmaz da buna alet olduk" dedi.

Almanya'nın Schalke 04 takımında oynayan Trabzonspor'un eski futbolcusu Hami, "Beni Trabzon'dan koparmak istediler ve bana oyun oynadılar. Ben de bu oyuna alet oldum" ifadesini kullandı.

Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın bu oyundan haberi olmadığını söyleyen Hami, "Onu da yanılttılar. Ayrıldığım için onu suçlayanlar hata yapıyor" diye konuştu. Hami, Schalke 04'te son iki haftada attığı 3 golün kendisine büyük moral verdiğini belirterek, "Kendime güvenimi kazandım. Gelecek sezon başarılı olacağım" dedi.

MURAT ALTAN


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır