Koş, savaş, kazan
F.Bahçe'yi baştan yaratmak için kolları sıvayan Rıdvan Dilmen, "Artık Dereağzı evimiz olacak. Koşan, savaşan ve hızlı oynayan bir takım olacağız" diye konuştu.
Yedeklerle 1'inci olmalıyız
Bir zamanlar futboluyla tribünleri ayağa kaldıran Rıdvan Dilmen, bu kez teknik sorumlu sıfatıyla sarı-lacivertli ekibi yeniden yaratmak için kolları sıvadı. Dereağzı'nda SABAH'a açıklamalarda bulunan Dilmen, "Artık tribünleri heyecanlandıracak, hızlı ve agresif futbol oynayacağız. Bu tip oyuncular transfer edeceğim. Koşmayan, mücadele etmeyen ve antrenmanlarda çalışmayan forma giyemeyecek. Öyle bir kadromuz olacak ki, yedeklerimiz ligde şampiyonluğa oynayacak" dedi.
Skorborda bakarım
Kendisi için, "Erken geldi", "Tecrübesiz" diyenleri anlamadığını söyleyen Rıdvan, "Televizyonda yorum yaparken, 'Güzel konuşuyor da bir de icraat yapsa' diyorlardı. İcraatı yaptım, Vanspor'u 1.Lig'e çıkardım. Öyle sanıldığı gibi çok para harcayarak değil, çok çalışarak... Kasamızda tek kuruş yokken hiçbir antrenmanı aksatmadan bu başarıya ulaştık. Beni seven de var, sevmeyen de... Bildiğim tek şey ise benim gibi herkesin skorborda bakacağı ve öyle karar vereceği" şeklinde konuştu
İyi profesyonel değildim
Futbolculuğunda iyi bir profesyonel olmadığını kabul eden F.Bahçe'nin teknik patronu, "Ama öyle abuk-sabuk bir futbolcu da değildim. Şimdi ise çok farklıyım. Uzun vadeli sözleşmeyi bilerek istemedim. Gerçekçi olmak gerek. Löw imzaladı; sonucu gördük. Camianın başarısızlığa tahammülü yok. Van'da 30 saniye idmana geç gelen futbolcumu kadro dışı bıraktım. Ama 22 oyuncum da beni aynı şekilde seviyordu. Aynı ortamı yakalamak için uğraş vereceğim. Herkes artık işini yapacak" diye konuştu.
Moshoeu kalmalı
Moshoeu'nun kalmasını istediğini belirten Rıdvan, "Çok iyi bir profesyonel olduğunu duydum. Sergen için de en iyi kulüp Fenerbahçe'dir. Jet-pa ile anlaşırız. Johnson'ı istediğimi başkana söyler söylemez Celal Doğan'ı aradı. Ogün ve Abdullah'ın işi bir günde bitirildi. Bu yönetim hem benim hem de Fenerbahçe için büyük bir şans" dedi.
ALTAN TANRIKULU
|