Malzeme:
* 1 çay kaşığı Bezelye Konservesi
* 1 çorba kaşığı Domates Salçası
* 1 adet soğan
* 1 adet havuç
* 1 çay kaşığı karabiber
* 1 çay kaşığı kimyon, tuz
* 250 gr. kıyma
* 6 adet biftek
* 1 su bardağı su
* 1 çorba kaşığı margarin
Hazırlanışı:
1 adet soğanı ve havucu rendeleyin. 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kabın içinde yoğurun. 1 çay bardağı Bezelyeyi ekleyin. 6 adet bifteğin içine, hazırladığınız harcı doldurun. Biftekleri rulo biçiminde sarın. Bifteğin kenarlarını kürdanla tutturun. İçlerini doldurduğunuz biftekleri, margarin ile hafifçe yağladığınız tepsiye dizin. 1 çorba kaşığı Salçayı, 1 su bardağı suya karıştırın. Bifteklerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kürdanları bifteklerden çıkarıp, servis yapın.