|
|
|
KISA KISA KISA
Bayramoğlu MÜSİAD Başkanı
Müstakİl Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanlığına Ali Bayramoğlu seçildi. MÜSİAD 8. olağan genel kurulu dün yapıldı. Genel Kurulun açılışında konuşan eski başkan ErolYarar, MÜSİAD Genel Başkanlığı'nı bıraktığını açıkladı. Ali Bayramoğlu ve ekibi seçime tek aday olarak girdi.
Ali Bilge yeniden EMD başkanı
Ekonomİ Muhabirleri Derneği'nin genel kurulu dün yapıldı. Ali Bilge yeniden başkan seçildi. AA Konferans Salonu'ndaki genel kurula Ali Bilge'nin hazırladığı tek liste ile gidildi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Bilge, Önder Doğan, Ali Ekber Doğanoğlu, Mustafa Seven, Harun Gürek, Neşe Karanfil ve Aslı Işık. Denetim kurulu asil üyeliklerine Alaattin Aktaş, Perin Pigey, Nesrin Hocaoğlu, onur kurulu asil üyeliklerine de Özden Alpdağ, Taylan Erten ile Zülfikar Doğan seçildiler.
Temel kurusıkı dtabancaya da talip
DoĞu Karadeniz'de atadan kalma meslek olan silah imalatının, son yıllarda teşvik edildiği, ancak bunun yeterli olmadığı bildirildi. Giresun-Yağlıdere Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özdemir, yeteri kadar teşvik almadıklarını, atölyelerinde fırsat verildiği zaman her türlü silah üretimini yapabileceklerini ifade ederek şöyle dedi: "Halen ülkemizde satılan bütün kuru sıkı tabancalar yurtdışından getiriliyor. Bu da, döviz kaybına neden oluyor. Oysa bizi teşvik etsinler, imkan versinler, bunları biz yapalım. Ülkemizde döviz kaybetmesin. Yöre insanına da iş imkanı sağlansın."
(AA)
|
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|