kapat

09.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
TAVUKLU BAMYA

5 kişilik
2 çorba kaşığı margarin
1 adet orta boy soğan
Yarım kg tavuk eti
1 çorba kaşığı biber salçası
1 kutu sivri bamya konservesi
Yarım limonun suyu
1 su bardağı sıcak su

HAZIRLANIŞI
Margarini tencereye aktarın. Kızdırdıktan sonra küçük kesilmiş soğanı ekleyin. Soğan pembeleşmeye başladığında kuşbaşı iriliğinde kesilmiş tavuk etini ilave edin. Bu arada sivri bamya konservesini süzgece aktarın. 1-2 su yıkadıktan sonra suyun süzülmesi için bir süre bekletin. Tavuk eti yarı yarıya piştiğinde 1 çorba kaşığı biber salçasını ilave edin. Yemeğin suyu koyulaştığında tencereyi ateşin üzerine alın. Servis yapın.

T A M E K
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır