Malzemesi
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
1 tatlı kaşığı şeker
4 adet dondurulmuş enginar 8 çorba kaşığı dondurulmuş garnitür 1 çay bardağı sıcak su, tuz
Üzerine:
Limon dilimleri
HAZIRLANIŞI
Tencereye zeytinyağını alın.
Limon suyunu ekleyin.
Şekeri ilave edin.
Karıştırdıktan sonra 4 adet dondurulmuş enginarı tencereye dizin.
Bir çorba kaşığı yardımıyla dondurulmuş garnitürleri enginarların ortasına koyun.
Yeterince tuz serpin.
1 çay bardağı sıcak suyu tencereye aktarın.
Kısık ateşte enginarlar yumusayıncaya dek pişirin.
Soğuttuktan sonra üzerini limon dilimleriyle süsleyerek,servis yapın.