kapat

27.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Stat değil savaş alanı
Bütün Türkiye, Trabzonspor-Galatasaray maçında çıkan olayları konuşuyor

Trabzonspor-Galatasaray maçında çıkan olaylar Beşiktaş'a yarayacak. Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan olaylar sebebiyle bordo-mavililere 2 maç saha kapatma cezası verileceği öğrenildi.

Hakem Bülent Uzun, gözlemci Mekki Keskin ve 4. hakem Ünsal Çimen'in raporlarında sahaya önce pet şişe ve ayran kaplarının, daha sonra da sökülen koltukların atıldığı belirtildi. Sahaya cep telefonu bile atıldığı belirtilen raporda, iki yardımcı hakemin olaylar sebebiyle aynı çizgiye alındığı kaydedildi.

Trabzon, saha kapatma istemiyle Disiplin Kurulu'na sevkedilecek. Bu hafta evinde Dardanel ile karşılaşacak olan bordo-mavililerin 16 Mayıs'ta Beşiktaş ve 30 Mayıs'ta Antalya karşılaşmaları içeride. Saha kapatma cezasının çıkması halinde, Beşiktaş maçının tarafsız sahaya alınma olasılığı büyük. Dünkü hasar tespit çalışmasında tribünlerde 1230 plastik, 205 verzalit koltuk ile bazı cam bölmelerin yanısıra 5 ahşap reklam sehpasının kırıldığı, sahaya atılan maddelerin çim zeminde hasara yol açtığı belirlendi. Zararı stadı kiralayan Trabzon ödeyecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır