kapat

27.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fener'e asla gitmem
Avrupa'nın birçok kulübünü peşinden koşturan Cimbom'un genç savunmacısı, "Eğer kulübüm izin verirse Avrupa'yı düşünürüm. Ama F.Bahçe 5 trilyon bile verse G.Saray'dan ayrılmayı aklıma bile getirmem" dedi

Galatasaray'ın genç yıldızı Fatih Akyel, sarı-kırmızılılarda sezon sonunda sözleşmesi bitecek isimlerden... Milli futbolcu, son dönemde özellikle Alman kulüplerinin yakın takibi altında. Avrupa'nın birçok kulübünü peşine takan Fatih'in sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmaya niyeti yok. Birçok menajerin kendisini izlemesinden gurur duyduğunu belirten genç yıldız, "Avrupa'ya gitmeyi ancak G.Saray'la anlaşamaz ve yine kulübümün izin vermesi şartıyla düşünürüm"qdedi.

Yabancı menajerlerin kendisi için Türkiye'ye gelip gitmesinin "Fiyat arttırma operasyonu" olarak değerlendirilmesine tepki gösteren Fatih, "Kesinlikle böyle niyetim yok. Türkiye'den bir teklif gelse hiç düşünmem. Örneğin, F.Bahçe 5 trilyon bile önerse, G.Saray'dan ayrılmayı aklıma bile getirmem. Çünkü ben G.Saraylı'yım" açıklamasını yaptı.

Menajerlerle görüştüğünü doğrulayan milli futbolcu, "En büyük amacım Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil etmek. Ama bunun için G.Saray'ın izin vermesi şart. Kulübümün hakkımı vereceğine inanıyorum. Açık söylüyorum; ben bir alırsam, Okan Ağabey iki almalı. G.Saray ile arama para giremez" diye konuştu.

G.Saray'a bağlılığını geçmişten bir örnekle anlatan genç yıldız, "A takımın başında Feldkamp varken ben altyapıda oynuyordum. UEFA Kupası'nda Eintracht Frankfurt maçına yüzümü sarı-kırmızıya boyayıp GS arması yaptırarak gitmiştim. Babam bile bu kadar fanatik olmama karşı çıkıyordu" ifadesini kullandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır