kapat

27.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'En iyi kadın fuarı'
Türkiye'nin en çok okunan kadın dergisi Cosmopolitan ile CNR Fuarcılık, Türkiye'de ilk kez 'kadınlara özel' bir fuar düzenliyor

Dünyada 28 ülkede yayınlanan ve her ay 35 milyon kadının okuduğu Cosmopolitan dergisi bir ilke imza atıyor. CNR Uluslararası Fuarcılık ve BİR NUMARA YAYINCILIK, İngiltere'de 'En İyi Tüketici Kadın Fuarı' ödülü alan Cosmopolitan Show'u Türkiye'ye getiriyor. Bu çok özel şov, Londra ve Moskova'dan sonra yarın Yeşilköy Dünya Ticaret Merkezi'nde kapılarını açacak.

Cosmopolitan Show tüm kadınlar için birşeyler vaat ediyor; kadını ilgilendiren tüm sektörleri içeren Cosmopolitan Show, tam anlamıyla bir tüketici fuarı. Bol bol alışveriş yapabileceğiniz fuarda, kozmetikten modaya, dekorasyondan kitaba, aksesuardan kadın sağlığına, ilgi duyduğunuz her konuda birşeyler bulabileceksiniz. Gezip alışveriş yapmanın dışında, düzenlenen seminerleri izleyebilir, etkinliklere katılarak doyasıya eğlenebilirsiniz.

İngiltere'de yıllardır düzenlenen ve geçtiğimiz yıl 'en başarılı kadın fuarı' ödülü alan Cosmopolitan Show, bu yıl ilk kez İstanbul'da. Markaları tüketiciyle, Cosmo okurlarını da dergiyle buluşturmayı amaçlayan, Cosmopolitan Show'da çok özel sürprizler de olacak.

Bu ayki Cosmopolitan dergisinden çıkan davetiyenizi çarşambadan pazara, istediğiniz bir gün için kullanabilirsiniz.

Kendinizi baştan yaratın
Dünyanın makyaj ve saç konusunda en başarılı CD-Rom'u kabul edilen ve Amerika'da satış rekorları kıran "Cosmopolitan Virtual Makeover", fuardaki standımızda tanıtılacak. A.İ. İletişim Çözümleri tarafından ithal edilen ve bu aydan itibaren Türkiye'de satışa sunulan bu çok özel ürünü kendi üzerinizde uygulayabileceksiniz. "Cosmopolitan Virtual Makeover", 300 adet saç modeli, 20 değişik saç rengi, yüzlerce makyaj rengi ve bir o kadar da aksesuar (gözlük, şapka, renkli lens gibi) içeriyor. İsteyen Cosmo kızları kendilerini bilgisayarda baştan yaratacak, üstelik yazıcı çıktılarını da ücretsiz olarak alacak. Ayrıca çekilişe katılanlar arasında kazananlara "Cosmopolitan Virtual Makeover" hediye edilecek.

ETKİNLİKLERDEN BAZILARI
Signal Dentibus, içinde fuar süresince çocuklara ücretsiz diş bakımı yapılacak.

Clinique La Prairie, kuracağı cilt bakım standında sizleri bekliyor.

Docteur Renaud, ürünleriyle 5 gün boyunca ücretsiz vücut ve cilt bakımı yapılacak. Türkiye'nin ünlü top modellerinden Ebru Şallı'nın da katılacağı özel show'ları sakın kaçırmayın.

Pantene, ürünleriyle her gün birbirinden ilginç saç gösterileri gerçekleştirilecek.

Mavi Yeşil, light ürünlerinin yaratıcısı Dr. Murat Topoğlu, zayıflama ile ilgili tüm sorularınızı standında yanıtlayacak.

Aves'den estetik uzmanı Dr. Ahmet Torkut'un seminerleri güzelliğine düşkün kadınlar için..

29 Nisan Perşembe, saat 16:00'da saç kirpik ekme.

30 Nisan Cuma, saat 16:00, cilt yenileme, kırışıklıkları giderme operasyonları.

1 Mayıs Cumartesi, saat 15:00, yüz gençleştirme operasyonları

2 Mayıs Pazar, saat 15:00, kontur düzeltme operasyonları

Mozart Liqueur, içki ikramı, Mozart'ın müziği eşliğinde gün boyu sürecek.

Almanya'dan katılan World Textile firması gerçekleştireceği haute couture defileleriyle fuara renk katacak.

Tefal, "Sen Herşeyi Düşünürsün" programından tanıdığınız Emel Başdoğan, Tefal standında kendi yazdığı yemek kitabını imzalayacak.

Klassis Park Otel, fuardaki standında özel gösteri ve etkinlikler düzenleyecek ve yapılacak çekiliş sonucu kazananlara otelde konaklama hediye edecek.

Ayrıca Cosmopolitan dergisi çalışanlarıyla tanışma imkanınız olacak. Çok özel kapakların ve en beğendiğiniz sayfaların nasıl yapıldığını fuardaki standta bulabilceksiniz. Fuarda çektireceğiniz bir fotoğrafınızla da Cosmo kapak kızı olabileceksiniz.

Bilgi almak için 28 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Yeşilköy, Dünya Ticaret Merkezi'nde, Cosmopolitan ile ilgili her şeyi yapabileceğiniz bu çok özel gösterilere katılmak için şu numaraları arayabilirsiniz: (0212) 663 08 81/ dahili 2035 ve 2661.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır