CUMA 09 NİSAN 1999

Galatasaray'ın Divan Kurulu toplantısında kulüp tarihinde ilk kez gayrımenkullerin değerlendirilmesi fikri ortaya atıldı.
Üyelerden Özdemir Kalpakçıoğlu'nun, Riva arazisinin değerlendirilmesi için yönetime tavsiye kararı alınmasını istemesi, bir ilki gerçekleştirdi. Kalpakçıoğlu mali sıkıntıyı aşmak için Riva'daki kulüp arazisine villa yapılıp satılmasını önerdi.
Başkan Faruk Süren ise, "Riva'da 1.200.000 metre kareye yakın bir arsamız var. Bunun 168 bin metre karesine inşaat izni alındı. Bu iznin nasıl değerlendirilebileceği konusunda Divan Kurulu tarafından bir komite kurulmasını rica ediyoruz. Burada bir projenin hayata geçirilebilmesi için 5-6 sene gereklidir. Bugünlerden başlamakta fayda vardır" diye konuştu.
Bir diğer üye Oğuz İmregün ise yaptığı konuşmada, ada ve Kalamış Tesisleri'nin kiraya verilmesi gerektiğini söyledi.