kapat

SALI 30 MART 1999

Rüştü'den harakiri

Fenerbahçe'nin kaptanı evinde kaza sonucu bıçakla elini kesti. 8 dikiş atılan milli kaleci, "Elim kopsa da oynarım" dedi. Sergen ise ilk 11'de

Fenerbahçe'de şok... Evinde kaza sonucu elini kesen Rüştü'nün en az 3 gün idmanlara çıkmayacağı, Beşiktaş maçında oynamasının da zor olduğu açıklandı. "Elim kopsa da oynarım" diyen Rüştü, eline atılan 8 dikişi 12 gün sonra aldıracak.

Bu arada, teknik direktör Joachim Löw, Sergen'in ilk 11'de oynayacak hale geldiğini söyledi. Löw, "Biz Sergen'i bilinçli bir şekilde hazırladık. Sergen, 'F.Bahçe kötü idman yapıyor' diyenlerin yanıldığını kanıtladı" diye konuştu. Löw, Beşiktaş maçı için ise, "Löw ile Feldkamp değil, F.Bahçe ile Beşiktaş oynuyor. Evimizde kimseye hediye puan vermeyiz. İkincilik değil, şampiyonluk istiyorum" yorumunu yaptı.

Akşam idmanına sakat Baliç ve Rüştü, izinli Dimas ve Moldovan katılmadı.


© COPYRIGHT 1999 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr