kapat

PERŞEMBE 18 ŞUBAT 1999

Semra Özal: DSP'yi şanslı görüyorum

Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal da politika konusunda düşüncelerini açıkladı.

Apo'nun yakalanması dolayısıyla DSP'yi şanslı gördüğünü söyleyen Özal, "Bu bir ekip çalışması olarak görülebilir" dedi. Gündemdeki ikinci önemli konu yaklaşan seçimler hakkında ise Semra Özal şunları söyledi: "Seçimler hakkında son 5 gün karar vereceğim. Partilerin yapacakları propagandalar, reklamlar, konuşmalar sonrasında belirleyeceğim."

Semra Özal, "ANAP'a oy vermeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Bugünkü ANAP rahmetli Turgut Özal ile kurduğumuz ANAP ilkeleri doğrultusunda ilerlemiyor. Rahmetli ile bugünlere gelmesini sağladığımız ANAP'a bu yüzden ılımlı bakmıyorum" diye yanıt verdi.

Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal da 18 Nisan'da yapılacak seçimler hakkında görüş bildirdi. Zeynep Özal, hiç tereddüt etmeden "Genel seçimlerde MHP'ye oy vereceğim. Belediye seçimlerinde ise bugüne kadar İstanbul'a sahip çıkan Fazilet Partisi'ne..." dedi.


© COPYRIGHT 1999 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr