kapat

CUMA 20 KASIM 1998

"Canlı"da yakalandı

3 ay önce sevgilisi Aysun Kiremitçi'yi feci şekilde döverek kayıplara karışan şarkıcı Nihat Doğan, önceki gün katıldığı canlı yayın sonrası gözaltına alındı

NİHAT Doğan... Fantezi müzik şarkıcısı... "Kırdın Kalbimi" ve "Taciz Ederim" adlı şarkılarla kısa sürede şöhrete kavuştu. Ancak adı, şarkılarıyla değil de, 3 ay önce sevgilisini dövmesiyle gündeme geldi. "Taciz Ederim" adlı şarkısının klibinde oynayan sevgilisi Aysun Kiremitçi'yi feci şekilde döven Doğan, olayın ardından kayıplara karıştı.

"Şu anda TV'de"

AYSUN Kiremitçi, Doğan hakkında şikayetçi oldu. Ancak Doğan bulunamadığı için bir şey yapılamıyordu. Kiremitçi, önceki gün televizyon seyrederken, bir kanaldaki canlı yayında gördü Nihat Doğan'ı. Çıkmış şarkı söylüyordu. Hemen telefona sarıldı. Polisi arayıp "3 aydır aradığınız Nihat Doğan, şu anda bir özel kanalda şarkı söylüyor" dedi.

İfadesi alınacak

POLİS hemen harekete geçti. Program çıkışında Nihat Doğan'ı gözaltına aldı. Ardından da ifadesini almak üzere Şişli Karakolu'na götürdü. Nihat Doğan, olayın ardından Kiremitçi'yi arayarak "Sayende hiç olmadığım kadar meşhur oldum" demişti. Dayak yüzünden hastaneden rapor alan Aysun Kiremitçi de Doğan'dan şikayetçi olmuştu.

MUAMMER BÖVELEK


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr