kapat

PERŞEMBE 24 EYLÜL 1998

Florya'da kavga var

Galatasaray'da olaylı gün... Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdüren Sarı-Kırmızılı ekibin dün sabahki idmanında Arif ile Fatih birbirine girdi.. Araya giren teknik direktör Fatih Terim kavgayı büyümeden önledi. Çift kalede Ergün'le çarpışan Suat baygınlık geçirdi

GALATASARAY, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün de sürdürürken idmanda tatsızlık yaşandı. Florya'daki çift kalede birbirlerine sert giren Arif ile Fatih arasında gergin anlar yaşandı. Arif, Fatih'e arkadan sert girince iki futbolcu kavgaya tutuştu. Teknik Direktör Fatih Terim, olaya müdahale ederek karşı takımdaki Hagi'yi, Arif'le değiştirdi ve olayın büyümesini önledi.

Bu arada Terim, taktik maçı boyunca oyunu sık sık durdurarak, futbolcularına uyardı ve daha disiplinli olmalarını istedi. İdmanda Ergün ile çarpışan Suat, kısa bir süre fenalık geçirdi. Ancak bu futbolcu tedavisi yapıldıktan sonra Suat çalışmaya devam etti.

Öte yandan Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe'nin ceza alması için elindeki bilgi ve belgeleri Futbol Federasyonu'na gönderecek. Sarı-Kırmızılılar, yapılan saldırı, maçın dakikalarca durması, Uche'nin Okan'ı tokatlakası ve Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin yaralanmasının ceza için yeterli olduğunu bildirdiler.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr