kapat

PERŞEMBE 24 EYLÜL 1998

Kartal'da tempo arttı

Beşiktaş'ın Galli teknik direktörü, antrenmanlarda futbolcularının pestilini çıkartıyor... Siyah-Beyazlı ekibin ligde iddiasını sürdürmesi ve Avrupa Kupaları'nda tur geçmesi için güçlü olması gerektiğini vurgulayan Toshack, dünkü idmanda çift kale, şut, kondisyon ve 200 metre çalışmalarını birlikte yaptırdı

BEŞİKTAŞ, İstanbulspor maçı öncesi idmanların dozunu arttırdı. Teknik Direktör John Benjamin Toshack, dünkü çalışmada idmanın süresini uzun tutarken, futbolcular yorgun düştü.

Beşiktaş'ın ligdeki iddiasını sürdürmesi ve Avrupa Kupaları'nda istediği yerlere ulaşması için güçlü olması gerektiğini belirten Galli hoca, futbolcularına kombine bir antrenman yaptırdı. Sakatlığı devam eden Mutlu dışında tam kadro idman yapan Siyah-Beyazlılar, kondisyon çalışmasının ardından, çift kale maç oynadılar. Çift kalede yedekler asları, Ayhan (2), Yasin ve Nihat'ın golleri ile 4-1 yendi. Galli teknik adam, idman bitiminde de futbolculara kanatlardan ortalarla şut çalışması ve 200 metre koşu yaptırdı. Koşuyu Amokachi ile Oktay ilk sırada bitirdiler. İdman sonrası Toshack, yan sahadaki genç takım antrenmanını izledi ve altyapı antrenörü Davut Şahin ile bir süre görüştü.

Bu arada Toshack, milli maçlar nedeniyle ülkelerine çağrılan Sellami ve Ohen'i göndermek istemiyor. Galli çalıştırıcı, iki futbolcuya da Spartak Trnava maçında ihtiyacı olduğunu belirterek, Nijerya ve Fas Milli Takım yetkililerinden izin alınması için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Toshack, sakatlıkları süren iki futbolcunun gelecek perşembe günü oynanacak maça yetiştirilmesi için de kulüp doktoruna talimat verdi. Toshack, İstanbulspor maçı ile ilgili olarak da "Güçlü bir rakip. Zor maç olacak. Kazanmak için her şeyi yapacağız" şeklinde görüş belirtti.

Öte yandan antrenör Cezmi Turan, Kupa Galipleri'ndeki rakipleri Spartak Trnava'nın İnter Bratislava ile oynayacağı lig maçını izlemek üzere pazar günü Slovakya'ya gidecek.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr