kapat

PAZARTESİ 24 AĞUSTOS 1998

Kemer de kurtarmadı

Üniversiteli iki genç, Avcılar'da geçirdiği kazada can verdi. O kadar hızlı gidiyorlardı ki, ikisi de emniyet kemerine rağmen kurtulamadı

İSMAİL Bezci, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğrenciydi. Arkadaşı Mete Bayat (25) ise Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü'nde okuyordu. İki genç, Avcılar'da geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti. Neden ise aşırı hız. Otomobili Mete Bayat kullanıyordu. Arkadaşı İsmail Bezci de yanında oturuyordu. E-5 Karayolu Haramidere mevkiine geldiklerinde saat 05.15'ti.

Kontrolü kaybetti

ANCAK aşırı hız yüzünden 34 H 8338 plakalı otomobil kontrolden çıktı ve yolun sağındaki benzin istasyonunun duvarına çarptı büyük bir hızla. Otomobilin içinde sıkışan sürücü Mete Bayat, olay yerinde öldü. Arkadaşı İsmail Bezci ise ağır yaralanmıştı. Hemen Haseki Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

MESUT ER-ZUHAL ERGÜZEL (SHA)


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr