PAZARTESİ 17 AĞUSTOS 1998

FENERBAHÇE'NİN Rumen futbolcusu Moldovan, Gençlerbirliği maçındaki futbolu ile bir anda !Sarı-Lacivertli tribünlerin sevgilisi oldu. Geldiği günden beri ağır eleştirilere hedef olan Rumen oyuncu, bu karşılaşmada attığı iki golle takımını galibiyete taşıyan adam oldu. Moldovan, eleştirilere en iyi cevabı futbolu ile verdiğini belirterek şöyle konuştu:
"Ben kariyerimi kanıtlamış bir futbolcuyum. Ağır eleytiriler aldım ama yıkılmadım. Gollerimle ayakta olduğumu gösterdim. Uyum sorunu yaşıyorum ancak bunu kısa zamanda gidereceğim, Fener'in kadrosu çok güçlü ama uyumsuzluk yaşanıyor, ama bunu atlacağız."
Teknik Direktör Löw'e de övgüler yağdıran Moldovan, "Alman disiplini ile çalışıyor. Fener'de büyük başarılara imza atacaktır" dedi. Rumen oyuncu, kısa süre sonra daha iyi olacağını ve Fener'i şampiyonluğa taşıyacağını sözlerine ekledi.