kapat

PAZARTESİ 20 TEMMUZ 1998

Fener'de kadro 24'e indi

Almanya kampını tamamlayan Sarı-Lacivertli ekip dün İstanbul'a döndü. Teknik Patron Löw, 3 kaleci ve 21 oyuncudan oluşan listeyi yönetime verirken, Kubilay, Atilla ve Serkan kadro dışı kaldı.. Yarın taraftarı ile buluşacak olan Fenerbahçe, çarşamba akşamı da Selçuk'un jübilesi için Erzurumspor ile karşılaşacak

FENERBAHÇE, yeni sezon hazırlıklarının Almanya'da sürdürdüğü bölümünü tamamlayarak dün İstanbul'a döndü. Teknik Direktör Joachim Löw, 10 gün süren kamp sonrası kadroyu 24'e indirdi. Alman çalıştırıcı, 3 kaleci ve 21 futbolcudan oluşan listesini yönetime sundu. Kadroya kaleci olarak Rüştü ile birlikte Murat ve Oğuz girerken, listede yeralan futbolcular şöyle: Erol, Boliç, Baliç, Erkan, Faruk, İlker, Moşe, Kemalettin, Mustafa Doğan, Metin, K.Saffet, B. Saffet, Selehattin, Sergio, Tayfun, Taner, Uche, Okocha, Högh, Moldovan, Güvenç. Sakat olan Halil İbrahim'in yerine PAF takımdan alınan Güvenç yetersiz kalırsa sol kanada transfer yapılacak.

Löw'ün kadroya almadığı Kubilay, Serkan ve Atilla'nın durumu hakkında son kararı yönetim verecek. Alman çalıştırıcı çok iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini belirterek, "Emekleyen takım koşmaya başladı" dedi.

Sarı-Lacivertli takım, yarın Fenerbahçe Stadı'nda yapılacak olan törenle taraftarının karşısına çıkacak. Kanarya Çarşamba günü de eski golcüsü Selçuk'un jübilesi için Erzurumspor ile karşılaşacak.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr