kapat

PAZARTESİ 20 TEMMUZ 1998

Löw borç ödüyor

Fenerbahçe, prensipte anlaştığı Murat Yakın'ın bonservis problemini çözmeye çalışırken, Stuttgart Teknik Direktörü Schaffer şok suçlamalarda bulundu. Alman Hoca "Murat Yakın'ı Stuttgart'a Löw getirdi. Ama nedense oynatamadı.. Murat yetersiz biri... Fenerbahçe parayı verirse onu alır... Bence Löw, bu futbolcuyu diyetini ödemek için Türkiye'ye götürmek istiyor" dedi

FENERBAHÇE, Murat Yakın transferinde son aşamaya gelirken, İsviçreli futbolcunun takımı VFB Stuttgart'ın Teknik Direktörü Winfried Schaffer, şok açıklamalar yaptı. Alman çalıştırıcı, Fener'in hocası Löw'ün bu futbolcuya olan diyet borcunu ödemek istediği için alınmasını istediğini öne sürdü. Schaffer, "Murat Yakın'ın potansiyeli var ama bunu kullanamıyor. 90 dakika koşamıyor. Fenerbahçe'nin işine yaramaz. Ama Yakın'ı Stuttgart'a Löw getirdi ancak oynatamadı. Bulgar Balakov daha iyi olduğu için formayı kaptı. Şimdi Löw onu Fener'e alarak ve oynatarak bu futbolcuya borcunu ödemek istiyor olabilir" dedi.

Bu arada Fenerbahçe'yle anlaştığını belirten Murat Yakın ise Fenerbahçe'yle en geç Salı günü anlaşma imzalayacağını kaydetti. Yakın'ın Fener'in yarın yapılacak sezon açılışına katılması bekleniyor. Kendisi için para konusunun fazla önemli olmadığını vurgulayan Yakın, "Bana ne verirlerse versinler. Ben, Fenerbahçe'de oynamak istiyorum" dedi. Murat Yakın'ın Fenerbahçe'ye gelmesini istediğini belirten Teknik direktör Löw ise transferin gerçekleşmesi için Alman kulübünün fiyatı mutlaka düşürmesi gerektiğini söyledi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr