kapat

PAZARTESİ 20 TEMMUZ 1998

Milne, iki futbolcu alınmasında ısrarlı

Trabzonspor'un hocası, orta saha ile forvete mutlaka takviye yapılması gerektiğini söyledi Milne Jablonec maçındaki oyunu ise beğendi

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Gordon Milne, yönetimden futbolcu istedi. Karadeniz ekibinin İngiliz hocası, forvette ve orta sahada istediği düzeyin yakalanmadığını belirterek, "Bu alanlara takviye şart" dedi. Milne'in bu konuda yönetime bir rapor vererek, istediği futbolcuların ismini bildirdiği öğrenildi.

Milne bu arada önceki gün Çek Jablonec ile oynanan ve 3-0 kazanılan maçta iyi bir takım oyunu ortaya koyduklarını söyledi. Bu maçta ilk kez Trabzonspor forması giyen Recep'in zamana ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekleyen Milne, "Recep ve kaleci Milosevski'nin takıma oturması zaman alacak. Giderek daha güçlü oluyoruz. Forma yarışında güçlü olan kazançlı çıkacak. Tüm oyuncuları oynatarak özelliklerini gireceğim" dedi.

Öte yandan yönetim, Milne'in isteği doğrultusunda arayışını sürdürüyor. Ancak Bordo-Mavililer, temasta oldukları oyuncuların isimlerini ise sır gibi saklıyor.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr