kapat

CUMARTESİ 04 TEMMUZ 1998

Önce Asanoviç, sonra Pantiç

Trabzonspor Kulübü Menaceri Süleyman Hurma ile yönetici Atilla Yıldırım iki futbolcunun transferi için dün Fransa'ya gittiler... Paris'ten Lens'e geçip menacerlerle görüşen Hurma ile Yıldırım temaslarını bugün de sürdürecek

TRABZONSPOR'DA yönetim yabancı transferine hız verdi. Kadrosunu kaliteli isimlerle takviye etmek isteyen Bordo-Mavililer'in Hırvat Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Asanoviç'i öncelikle transfer etmek için çalışıyorlar. Fransa'da bulunan yönetici Süleyman Hurma ve Atilla Yıldırım, Paris'ten Lens'e geçerek Dünya Kupası'nda mücadele eden Hırvat futbolcunun menaceri ile bir görüşme yaptılar. İki yöneticinin temaslarına bugün devam edecekleri ve anlaşma zemini arayacakları bildirildi. Bu arada Hurma ve Yıldırım, Asanoviç'in transferini sonuca bağladıktan sonra Atletico Madrid'in Yugoslav oyuncusu Pantiç'i almak için de temasta bulunacaklar.

Karadeniz ekibinin diğer Hırvat futbolcusu Vugrineç ise kulübünün Asanoviç ile çok iyi bir seçim yaptığını ve bu transferler gerçekleşirse büyük güç kazanacaklarını söyledi.

Bu arada Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kaptan Ogün, çalışmaların çok iyi gittiğini belirterek, "Trabzonspor'ur 15 yıllık şampiyonluk özlemine bu kez son vermeye kararlıyız" diye konuştu.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr